Scholl – The world at your feet!

Mensen die om hun voeten geven, zullen onze naam zeker herkennen. Een naam, die vandaag de dag een synoniem is voor voeten en hun verzorging, in meer dan 70 landen over de hele wereld. Het merk Scholl is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf: dr. William Mathias Scholl. Hij was altijd vastberaden als het op voeten aankwam en wijdde dan ook zijn leven aan het verbeteren van de gezondheid, het comfort en het welzijn van mensen, door middel van hun voeten.

 

Deze toewijding en gedrevenheid resulteerden in een blijvende erfenis; één die vandaag de dag net zo belangrijk is als toen hij het bedrijf ruim een eeuw geleden oprichtte.

Passie voor gezonde voeten!

Ervaring – We gebruiken onze jarenlange ervaring en kennis om, op een praktische manier, mensen te helpen beter voor hun voeten te zorgen. Diezelfde kennis zetten we in voor het maken van sokken die voeten er op hun best laten uitzien en aanvoelen.


Gepassioneerd
– Onze passie bestaat al lang, maar onze blik is altijd fris. We willen ons blijven verbeteren. Want onze energie en enthousiasme voor voeten en sokken nemen nooit af!


Inventief
– Waar de meeste mensen afhaken als het om voeten gaat, zijn wij er juist door gefascineerd. We streven continu naar het vinden van nieuwe manieren om je voeten zo goed mogelijk te behandelen.

Houd van elke stap.
Draag Scholl-sokken!

Expertise – Wij blijven niet leunen op onze honderd jaar ervaring, maar leren nog elke dag bij door samen te werken met podotherapeuten en experts. Alles wat we doen, doen we zodat je voeten er op hun best uitzien en aanvoelen.


Joie de Vivre (Live Joyfully)
– Onze filosofie: leef vreugdevol. Geniet van elke stap van je reis.


Creativiteit
– Wij zien voeten als technische meesterwerken. Kunstwerken, die buitengewone oplossingen nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze er goed uitzien en nog beter aanvoelen. Geen enkele voet is hetzelfde!


Comfort
– Iedere Scholl-sok is zodanig ontwikkeld dat je geen last ondervindt van bijvoorbeeld knellende boorden of drukplekken bij de tenen.

Scholl Socks. We Know Feet.